2022-2021-2020 2 yıllık Doğuş Üniversitesi taban puanları, 4 yıllık Doğuş Üniversitesi sıralamaları, önlisans Doğuş Üniversitesi başarı sıralaması, lisans Doğuş Üniversitesi hangi bölümler var, 2 yıllık bölümleri, 4 yıllık bölümleri ile Doğuş Üniversitesi için kaç net gerekir, Doğuş Üniversitesi kaç netle kazanılır, Doğuş Üniversitesi en az kaç net gerekir sorularının cevaplarına aşağıdaki tablolardan ulaşabilirsiniz. Bu üniversite özel olup, eğitim ücretlidir. Burslu kazanmanız halinde bu üniversiteyi ücretsiz okuyabilirsiniz.

Burslu: Eğitim ücreti yoktur. Tam burslu olarak eğitime devam edilir.

%50 İnd: Eğitim ücretinin sadece %50’si ödenerek eğitim alınabilen bölüm.

%25 İnd: Eğitim ücretinin sadece %25’i ödenerek eğitim alınabilen bölüm.

Örgün: Eğitime devam zorunluluğu olan bölüm.

İkinci Öğretim (İÖ): Eğitimin akşam saatlerinde olduğu bölüm. Bu bölümler genellikle ücretlidir.

Açıköğretim: Eğitimin açıköğretim formatında, uzaktan eğitimli olduğu bölüm.

UYARI:Tablolarda bazı bölüm isimlerinden birden fazla var ise; burs, dil, farklı bir fakülte veya yüksekokulda yer alması gibi bilgilerin farklı olmasından kaynaklanıyor. Bir bölüm tam burslu veya ingilizce iken diğeri değil. Bir bölüm A yüksekokulunda iken, ismi aynı olan diğer bölüm B yüksekokulunda yer alabiliyor. Bunlar içinde ayrı kontenjanlar olmasından dolayı aynı bölümlerden birden fazla görebilirsiniz. Bu bilgiler paylaşılmadığı için belirtemedik 😔

4 Yıllık Doğuş Üniversitesi Taban Puanları ve Sıralama

2 Yıllık Doğuş Üniversitesi Taban Puanları ve Sıralama

4 Yıllık Bölümlerin Netleri

2 Yıllık Bölümlerin Netleri

Doğuş Üniversitesinde hangi bölümler var, Doğuş Üniversitesi bölümleri, Doğuş Üniversitesi taban puanları, Doğuş Üniversitesi sıralamalarına, Doğuş Üniversitesi için kaç net gerekir? Doğuş Üniversitesi kaç netle kazanılır sorularının cevabına yukarıdaki tablolardan ulaşabilirsiniz.